Paddelpolare

Här är det tänkt att man lätt skall kunna hitta någon att paddla med på en tur. Träffa nytt folk och hitta nya platser att paddla till.
Skriv ditt namn, ett sätt att kunna kontakta dig på och vad du har för idé om paddeltur.

Njord ansvarar inte för att informationen som lämnas är riktig och att turerna sker på ett säkert sätt. Paddla efter förmåga!

10 comments

 1. Eva Carlsson skriver:

  Hej! Jag bor i Hede i Härjdalen. Vill gärna paddla med någon, nägra i Storsjön, eller ut vid kusten…eller Femunden i Norge eller följer gärna me om någon önskar sällskap.
  Har en packbar havskajak.
  Goda hälsningar
  Eva

  • Annika Ovin skriver:

   Hej !
   Det låter intressant att paddla på Femunden någon gång.
   När är det lämpligt att paddla där ?

   hälsningar / Annika Ovin

  • Patrik Byström skriver:

   Hej! Jag bor också i Härjedalen, har en Rainbow Oasis och vill också paddla med någon. Har en mängd intressanta turer med upplevelser värda att dela med andra. Synd att vi saknar en kajakklubb här 🙁 Hör gärna av dig på bokamusik@hotmail.com. /Patrik

 2. Eva Carlsson skriver:

  Det är ju en stor fjällsjö på hög nivå. Juli/augusti skulle jag tänka mig. Det går en gammal turistbåt där som man kan ta en bit bort, ta med kajakerna på och paddla tillbaka.

  • Ann Karlsson skriver:

   Det låter kul att paddla på Femunden. Jag har vandrat i området och det är verkligen fint. Rogen är också ett fint område att paddla i.
   Hälsningar Ann från Frösön

 3. Veronica skriver:

  Hejsan!
  Tack för paddelturen till Härke igår!
  Vilket underbart väder och många goa människor.
  Jag har precis satt in pengar på kontot och ser fram emot att bli medlem samt fler paddelturer framöver 🙂

  PS … letar aktivitetskalendern men finner den icket.. DS

  Med vänlig hälsning /Veronica (tjejen som paddla i ”badkaret”)

  • Erik Rombo skriver:

   Hej!
   Roligt att se ett par nya ansikten på vattnet.
   Kalendern är bara tillfälligt borta på grund av ett tekniskt fel. Beklagar detta!

   Mvh Erik

 4. Lars Brolén skriver:

  Arctic Sea Kajak Race (ASKR) söndag 20 juli – 26 juli skulle jag gärna åka på om det finns någon som vill ‘dela’ en bil med mig.
  Jag tänkte i så fall delta i kort ramble.
  Hemsidan till dem är askr.no.
  Lars
  063 – 18 06 50
  070 – 512 05 60

 5. Mari Rutgersson skriver:

  Hej,
  På fredag den 18/7 börjar vi ett ”litet” äventyr med att simma från Åre till Östersund och beräknar att vara i Badhusparken på onsdag den 23/7. På tisdag kommer vi att simma från Hallen till Norderön och om det är någon/några från Nordkajak som skulle vilja paddla med två glada (lite galna tjejer) under överfärden så skulle det vara trevligt. Vi har support alla sträckor utom just den överfärden. Det vore ovärderlig hjälp för oss.
  Med vänliga hälsningar
  Christin Hägglund och Mari Rutgersson

 6. Göran Posthuma skriver:

  Strängnäs Kanotmaraton är en tävling för alla som paddlar.

  Tävlingen genomförs 18/10 2014 med start 8:00.

  Det övergripande syftet med tävlingen är att att skapa intresse för paddling på hösten, och att visa att helt vanliga motionärer faktiskt klarar av att paddla 44 km på en dag.

  Våra hjärtan klappar framför allt för havskajakpaddling med härliga naturupplevelser, både i platt och skrynkligt vatten. Vi vill med detta arrangemang försöka skapa en höstfest på vattnet i familjär anda.

  Vi tycker nämligen att det är alldeles för många som packar in sin kajak på vinterförvar alldeles för tidigt. Vi hoppas att denna tävling kan bidra till att någon flyttar sin mentala gräns för vad som är möjligt och därmed får ut mer av sin paddling.

  Tack vare Strängnäs ganska unika läge är man aldrig speciellt långt från en plats där man snabbt kan bli hämtad, om det är nödvändigt. Vi hoppas det kan bidra till att många vågar ställa upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *