Arkiv för februari 2016

Årsmöte 2016

Utöver det vanliga årmötet och efterföljande bildvisning kommer vi att berätta lite mera om det kommande flytt av klubbens container.
Klubbens tillfälliga bygglov på nuvarande placering vid Mjällebäcken kan inte längre förlängas och vi har i styrelsen därför varit tvungna att tänka på alternativa lösningar.
Vi har hittat en lösning som vi samstämmigt i styrelsen tycker är den bässta lösningen i den situationen som har uppkommit. Utifrån vårt engagemang i Kungsgårdsviken genom de senaste åren, har vi fått ok att få en permanent placering av klubbens container i Kungsgårdsviken tillsammanens med de 4 andra båtklubbarna där. Det betyder att vi som medlemmar i Kungsgårdsviken får tillgång till klubblokal, ett mycket fint område och bastu. Containern kommer att står ca 15 m. från en fin strand. En mycket bra lösning som gör att containerns placering nu ligger fast och inte behöver förlängas varje 5 år med risk för ett nytt flytt.
Flyttet kommer naturligtvis att innebära att alla ni med kajaker i containern måste ta beslut, om ni vill ha kvar en plats i containern eller om ni vill överlåta den till en annan behövande?
Vi räcknar med att kunne flytta containern i slutet på maj och då behöver vi hjälp från alla medlemmar. Alle kajaker, privata såväl som klubbens egna måste ut ur containern innan vi kan flytta den. Kajakerne ska transporteras till Kungsgårdsviken och läggas tilbaka i containern samma dag eller kväll som vi flytter.
Vi återkommer med datum för flyttdag när vi vet mera.

ÖSTERSUNDS KANOTKLUBB Njord´s
ÅRSMÖTE

Tid: Tisdag den 23 februari 2016 kl. 18.30

Plats: Kvarterslokalen Ärtvägen i Lillsjön (samma plats som glöggkvällen i december) Lokalen ligger på högre sida när man kommer till vändplanet vid Ärtvägen.

Det är tid för ett nytt årsmöte. Se dagordning härunder.
Det är återigen tid till utskiftning i styrelsen – Livet kom i vägen och flyttlasset har gått till Norge, så det är tid för en ny ordförande att ta över paddeln.

Årsmötet avslutas som sig bör med ett lättare inslag;

I år bjuder vi på fina bilder och berättelser från turer i allvärldens naturområden!

Njord bjuder på kaffe med semla

Välkomna – Njords styrelse